Най-четени
1. zahariada
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. zaw12929
12. getmans1
13. bosia
14. stela50
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. zaw12929
12. getmans1
13. bosia
14. stela50
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
Постинг
20.10.2008 18:55 -
Началото
Първи постинг, някаква надежда... Пиша книга за кухните в Европа и затова възнамерявам в следващите дни да коментирам и питам само по тази тема.
как се поставя...... началото.....
'Шестте милиона – изгубени и намерени' ...
Началото на една депресия
'Шестте милиона – изгубени и намерени' ...
Началото на една депресия
Добре дошла !
Ще чакам с интерес нещо от европейската кухня !
Обичам да приготвям нови ястия ,обичам и да похапвам с увоволствие!Харесвам френската кухня!:)
Искам да науча нещо повече за тизана като подправка!
Успешен ден!:)
цитирайЩе чакам с интерес нещо от европейската кухня !
Обичам да приготвям нови ястия ,обичам и да похапвам с увоволствие!Харесвам френската кухня!:)
Искам да науча нещо повече за тизана като подправка!
Успешен ден!:)
Тази красива френска дума всъщност означава фито-чай:всички запарки, настойки от най-различни части на растенията-корени, листа, цветове, плодове или смеси от тях. Накратко билковите и плодовите чайове са тизан, от екзотичните-каркаде, маракуйя, южноамериканското мате, южноафриканския ройбус до нашенските чайове от лайка, мента, шипки, липа. Ако представлява интерес, мога да дам някои рецепти за по-известните или по-необичайните комбинации. Впрочем тизан във Франция наричат и сладките пенливи вина, всички шампанизирани вина с ниско качество.
цитирай