2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. varg1
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. getmans1
12. deathmetalverses
13. stela50
14. samvoin
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. manoelia
7. samvoin
8. bateico
9. mimogarcia
10. getmans1
Италианска: Съберете всичко останало в хладилника. Притоплете го, поръсете пармиджано. Поднесете върху дебела палачинка или с макарони.
Украинска: За пълнеж на тортата използвайте две свински пържоли. Украсете с пръжки.
Руска: Всичко може да се използва като мезе, важно е да е полято обилно с майонеза и подправено с копър.
Грузинска: Пригответе какво да е, поръсете с пресен кориандър, полейте с червено полусладко вино Киндзмараули, прибавете осетинско бяло сирене Сулугуни.
Китайска: Съберете умрели мухи и хлебарки. От градината наскубете каквато ви падне трева. Всичко това запържете много набързо в уок с купчина подправки и литър соев сос.
Японска: Уловете някаква морска твар, незабавно я нарежете на филийки. Поднесете я, още потръпваща в конвулсии, но задължително с уасаби.
Мексиканска: Вземете една царевична питка, подправете я със смлян лют пипер. Върху нея сложете люти чушлета чили. Друго нищо може да не добавяте. Залейте с лют чили сос. Завийте на руло и поднесете поръсена със ситно нарязани чили чушлета.
Ливанска: Намажете със сусамово олио, полейте с лимонов сок. Поднесете след 20 минути, за да не може да се разбере какво е било в началото.
Индийска: Смесете къри с черен пипер, бял пипер, зелен пипер. Добавете към кърито. Украсете с леща.
Гръцка: Поднесете евтини продукти, нарязани на парчета и даже не разбъркани. С гордост повтаряйте „Натур продукт”.
Севернокорейска: Сварете малко ориз. Ако имате.
Германска: Купете от магазина всички възможни видове кренвирши и наденички. Пригответе ги в микровълновата фурна на режим „грил”. Поднесете с бира и ги наречете на имената на всички германски и австрийски области.
Узбекска: Изберете най-тлъстият овен. Отрежете опашката му. Нарежете лук. За да приготвите самса съотношението е на 10 кг лук - половин килограм овча опашка и 100 грама овнешко, останалото е тесто.
Еврейска: Помолете съседите над вас да ви услужат с малко олио. Вземете на заем от съседите отсреща два картофа. Изпържете ги в най-малкия си тиган. Ако това ви се струва сложно, идете на гости, яжте всичко като за последно и помолете да ви сипят за в къщи.
Унгарска: Всяко ястие се подправя обилно с червен пипер. Поднася се с токайско вино под звуците на чардаш.
Исландска: Уловете една акула. Закопайте я в земята за няколко дни. Внимавайте да не изгние напълно. Нарежете я на парченца. При консумация запушете носа си и след преглъщане си поемете дълбоко въздух, за да не се задушите от аромата.
Чукотска: Задният крак на един елен пуснете в съд с вряща вода. Извадете веднага и поднесете с думите, че нищо, което е горещо, не може да бъде сурово.
СУПЕРДИЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ
ДАЙДЖЕСТ. ЧИЧО ПЕПИ КАТО МАЗОХИСТ, ВОАЙО...