Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2017 09:52 - ФБР: Вирджиния Gunman, изпратен по имейл с двама висши демократи Преди Атака
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 919 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ФБР: Вирджиния Gunman, изпратен по имейл с двама висши демократи Преди Атака
22-ри юни 2017 Baxter Дмитрий Новини , САЩ

image


 Джеймс Ходжкинсън, бейзбол поле стрелецът, който имаше списък на републиканските конгресмени той рендосан да убие, разменени имейли с две демократични сенатори от Илинойс преди стрелбата, според нова информация, освободен от ФБР .


Масмедиите влязоха в режим на ограничаване на щетите при стрелбата и се опитват да обрисуват Ходжкинсън , 66, като вълк единак. Въпреки това новата информация от ФБР отваря вратата към по-широка разследване, на фона на твърдения Hodkingson е изпълнявал ролята на политически оперативно.

Докато ФБР не назова Сенатърс, Илинойс има две демократите в момента служат в сенатор Ричард Дърбин - и Тами Дъкуърт. Дърбин вече се е опитал да се дистанцира от стрелеца, въпреки призна, че има осем годишната история имейл с Hodgkinson.

Ето един човек в продължение на осем години, който се изразява с мен в частни имейли и нито веднъж не пресича линията, където щях да кажа:" Чакай малко, аз искам да се погледне на този човек, искам да се превърне това в продължение на някой " "старши сенатор Илинойс" , каза 21-ви.

Hannity съобщава : След като е бил прострелян и убит от местната полиция, правоприлагането намерена бележка в джоба Hodgkinson с имената на шест членове на Конгреса, написани на него.

Заподозреният прекарва три месеца преди нападението, живеещи в микробус границата на градския район на Вашингтон, изчерпване на пари, както и посещение на туристически атракции в и около столицата на страната.

Преди маса стрелбата Hodgkinson посети Сената на демократ Бърни Сандърс, чиито провали президентската кампания на стрелеца доброволно постъпили. ФБР също заяви, че стрелецът е бил в контакт с офисите на демократичните сенатори Ричард Дърбин и Тами Дъкуърт.

 

В непосредствена последица от "нападението", Сандърс издаде публично изявление осъждайки доброволец му.

"Току-що бях информиран, че предполагаемият стрелец на Републиканската бейзбол практика е някой, който очевидно доброволец на моята президентска кампания", каза Сандърс в изявлението. "Аз съм отвратен от този осъдителен акт. Позволете ми да бъде максимално ясен мога да бъда. Насилието от всякакъв вид е неприемливо в нашето общество и осъждам това действие в най-строго.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39928342
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930